Loading...

Levendulás natúr kerámia szappantartó

1 599 Ft

A Dorkaszappanok kézzel készült vegyszermentes kecsketejes szappan kincsek. Fontos, hogy fürdés alatt és után is a megfelelően használd és tárold márpedig azért, hogy minél tovább tartson.

6 készleten

Vásárold meg most ezt a terméket, és keress 32 Pontot!

20.000 Ft vásárlás felett AJÁNDÉK SZAPPAN 
25.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Termékeinkben nem használunk tömegcikk napraforgóolajat, csak prémium ápoló olajakat!

Hűségpontok beváltása 200 pont felett lehetséges.

Megosztom:

Loading...

Leírás

A levendulás natúr kerámia szappantartó a lehető legjobb választás kecsketejes szappanok megfelelő tárolására

A levendulás natúr kerámia szappantartó, amelyekbe a Dorkaszappan kincseidet tárolhatod tudatos választás. A Dorkaszappanok kézzel készült vegyszermentes kecsketejes szappan kincsek. Fontos, hogy fürdés alatt és után is a megfelelően használd és tárold márpedig azért, hogy minél tovább tartson.

A levendulás natúr kerámia szappantartó esetében is ragaszkodtunk magyar gyártóhoz a kézműves és egyedi gyártáshoz. Azonban fontos, hogy a funkcióját is tökéletesen ellássa éppen ezért választottuk őket.

Őrizd meg a kecsketejes szappan frissességet, hogy minél tovább tartson. Válaszd a levendulás natúr kerámia szappantartót.

A minőségi kézműves szappanok valljuk be nem olcsók. Nyilván szeretnéd, hosszasan megőrizni és használni is.

Ehhez adok most neked néhány hasznos tanácsot.

A szappanok érés során sötét és szellős helyen érnek. Igazi élő anyagok még érés után is változnak. Minél tovább érnek annál „finomabbak és a bőrre jótékony hatású Ph értéket is megközelítik.

Amikor kicsomagolod a papírból és még nem használod fel, kérlek ne tedd a fürdőkád párás környezetébe. A párás környezet már elkezdi megbontani a szappan struktúráját és enyhe pára is segíti a szappanok állagromlását. Tehát tedd jól szellőző inkább sötétebb helyre. akár ez lehet a spájz is de ne legyen a fürdőszoba.

Ha már kibontottad és elkezdted használni mit tegyél? 

  • Tedd szappanzsákba, hogy egy darabkája se vesszen kárba, ha letörik ne végezze a lefolyóban. A szappanzsák jól habzik és amikor már kicsi a szappanod és mállik, nem fog fölösleges darab a vízben végezni. A linket megtalálod itt: Szappanzsák
  • A szappan fogd a kezedbe és forgasd körkörös mozdulatokkal, hogy megfelelő hab képződjön. Elég, ha a víz alá tartod 20-30 másodpercig és utána 5-10x-er megforgatod, hogy kellő hab képződjön. 
  • Fürdéskor a szappant ne áztasd a fürdőkád vízében, hiszen így a szerkezete egyre jobban megbomlik és a szappan felázik.
  • Tedd le a szappantartódba és a habbal simán le tudod mosni magad. Finoman tisztít és lemos mindet, port, piszkot miközben finoman hidratálja a 11%-os olajtartalmával bőröd a kecsketejes szappan
  • Miközben a szappanod pihen ebben a csodálatos kézzel készült kerámia szappantartóban a felesleges víz lecsöpög a szappanról és eltávozik a szappantartó alján a három vagy négy lyukon keresztül, ami a vízlevezetést szolgálja
  • Természetesen a szappannal együtt is tudsz fürdeni, de a fürdés ne tartson 15-20percnél tovább. Ez az idő alkalmas a lemosakodásra és még a szappanod sem ázik fel.
  • A megkezdett szappant a fürdés végén szépen csepegtesd le a szappanzsákban, óvatosan nyomkodd ki a maradék felesleges vizet és helyezd a kézzel készült a levendulás natúr kerámia szappantartódra
  • A levendulás natúr kerámia szappantartó nem ázik fel mint a fa, nem lesz penészes, mint a nem megfelelően kezelt fa szappantartó, nem szennyezi a környezetet, mert természetben fellelhető anyagokból készült és nem műanyagból.
  • Viszont teljesen természetes alapanyagból, vagyis agyagból készült égetéses technikával. A máz időtállóvá teszi a víz a pára az otthoni fürdőszobai kitettséggel szemben.
  • Tartós darab mely fürdőszobád dísze és Dorkaszappanjaid méltó tartója lesz.
szappanatartó, kerámia,kézzel készült, magyar, kézműves, dorkaszappan, gyerekeknek , felnőtteknek
levendulás natúr kerámia szappantartó a kecsketejes szappanok méltó társa fürdőszobádban

Jó ha tudod! avagy a levendulás natúr kerámia szappantartó titkai:

levendulás natúr kerámia szappantartó -ról:

Egy keramikus hölgy készíti nekünk, minden egyes darabja egyedi, nincs kettő egyforma! Fehér agyagból és transzparens mázból készül 980 fokon égetik színtestekkel festi meg a termékeket. levendulás natúr kerámia szappantartó Heves megyéből érkezik, mindig alaposan becsomagolva. Rettentően izgulok, hogy ne törjön el egy darabja sem az utazás során

Minden egyes darabja külön újságpapírba REJTVE! Én, mint egy kíváncsi gyermek egyesével bontogatom, mintha ajándékot kaptam volna! Újra átélem a gyerekkoromat amikor még nem csodás csomagolópapírba, hanem az ajándékokat is sokszor újságpapírba csomagoltuk, csakhogy el tudjuk rejteni a meglepetésünket, melyet szüleinknek készítettünk.
A szappantartókat szépen égetik, és a levendulás natúr kerámia szappantartó ismét csak limitált darabszámban elérhető csapj le rá most.

Olvassd el ez is érdekelhet miért szeretjük csinálni: Családinet interjú a “Dorkaszappanaosokkal”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levendulás natúr kerámia szappantartó” értékelése elsőként