Barion Pixel
Loading...

VARÁZSTÁSKA-EXTRA HABZÁS VEGYSZERMENTESEN

500 Ft

Elfogyott

20.000 Ft vásárlás felett AJÁNDÉK SZAPPAN 
25.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Termékeinkben nem használunk tömegcikk napraforgóolajat, csak prémium ápoló olajakat!

Hűségpontok beváltása 200 pont felett lehetséges.

Megosztom:

Loading...

Leírás

VEGYSZERMENTES KÜLÖNÖSEN JÓL HABZÓ TISZTÁLKODÓ SZERT KERESTÉL, DE EDDIG NEM TALÁLTAD MEG UGYE? MERT EDDIG NEM LÉTEZETT!

Most először Magyarországon kifejlesztettük azt az egyedülálló terméket, amitől szappanjaidat úgy használhatod akár a tusfürdőidet, mert ugyanakkora selymes textúrájú óriási habfelhőt képezhetsz, mint a korábban használt vegyszerektől hemzsegő tusfürdőidtől kaptál.  Ezt a titkot nem osztjuk meg mindenkivel, nem veheted meg webáruházunkól csak úgy.

Tudtad, hogy a habot eddig csak szintetikus anyagokkal ún. habzásfokozókkal értek el? A habzásfokozó anyagok ipari módon előállított mesterséges mosó és tisztító szerek, amelyek az ekcémás tünetek kialakulásának egyik leggyakoribb oka.

Szereted az óriási habokat? Szereted a natúr vegyszermentes szappanokat, de eddig azért nem vettél, mert csalódás volt, hogy nem habzik annyira, mint egy tusfürdő? Tudtad, hogy a habzásfokozók, amelyek a drogériák polcain található tusfürdőkbe tesznek csak azért, hogy hatalmas habot képezzen, nem természetes anyagok, hanem felületaktív mosó­ és tisztítószerek, melyek allergiás bőrirritációt váltanak ki?

Nem kell többé tartanod attól, hogy szappanod nem habzik eléggé és a bőröd sem mérgezed tovább a szintetikus habzásfokozókkal.

Hát ez meg, hogy lehet?

Most itt van elkészítettem neked az abszolút természetes habzásfokozót, amely vegyszerektől mentesen óriási habfelhőt képez, ha fürdeni kezdesz. Szereted a gigantikus habokat? Szeretnéd a habfelhőt úgy, hogy ne mérgezd bőrödet? Itt a megoldás: VARÁZSTÁSKA

Tedd a szappanod a varázstáskába és zárd be a táska száját. Helyezd a víz alá és nedvesítsd be. Forgasd a kezeid között. Rövid idő után sűrű hab jelenik meg, amivel már gyerekjáték lesz a fürdés.

A varázstáska azonban környezettudatos táska is egyben.

Törekszel arra, hogy minél kevésbé szennyezd a környezeted?  Tudtad, hogy egy család évente átlagosan legalább 100 db tusfürdős flakont dob ki a szemétre? A szemétre dobott flakonban azonban még rengeteg maradék tusfürdő van. Szeretnéd, ha családod ökológiai lábnyoma kisebb lenne? A varázstáska most ebben is segítségedre van.

A varázstáska segít, hogy a szappanod maradék nélkül el tudd használni. A táskában az egyre kisebb szappan nem fog darabjaira hullani, illetve ha igen nem fog lefolyni a lefolyóban. A varázstáskában maradék nélkül el tudod használni.

Szín világos szín
Kiegészítő termék a szappanokhoz
Termékcsoport kecsketejes szappanok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VARÁZSTÁSKA-EXTRA HABZÁS VEGYSZERMENTESEN” értékelése elsőként