Barion Pixel

Esküvői köszönetajándék kecsketejes szappannal

Esküvői köszönet ajándék, egyedi kivitelű kecsketejes szappanokból, fürdőgolyókból, személyreszabott gondoskodás
esküvői köszönetajándék a násznépnek

Esküvüi köszönetajándék? Esküvődre készülsz? Tervezheted szervezheted esküvői szertartásod és nyáron korlátok nélkül örök hűséget fogadhatsz szerelmednek! Tedd teljessé a napodat esküvői natúr vegyszermentes köszönetajándékkal! Legyen szó kecsketejes szappanról, vagy fürdőbombáról kitaláljuk, megtervezzük, leszállítjuk neked.
Nekünk már van ötletünk vedd fel velünk a kapcsolatot! Nézd meg rövid videónkat: videós bemutató

Az esküvői köszönetajándék hazánkban még nem annyira elterjedt, gyökerei nem is Magyarországra vezethetőek vissza. Ez az esküvői köszönetajándék egy átvett szokás, melynek forrása Nyugat-Európában gyökerezik. Réges régen sok évszázaddal ezelőtt, az olyan helyeken, mint Olaszország és Franciaország, az egymásnak örök hűséget fogadó szerelmespárok, egy kisebb ajándékkal küldték haza a vendégeket, amelyet akkoriban „bonbonniere”-nek neveztek. A Bonbonniere valójában egy ajándékdoboz volt, amelyet általában kristályból vagy valamilyen kőből faragtak és cukorból készült dolgokat tartalmazott.

Az esküvői köszönetajándék, mint a szerencse jelképe

Miért is adtak elsősorban bonbonniere-ket a vendégeknek? Nos, régebben az olyan alkalmakat, mint amilyenek az esküvők voltak, szerencsésnek tekintették. Úgy gondolták, hogy amennyiben a vőlegény és a menyasszony esküvői köszönetajándékot osztogat, azzal valahogyan a szerencsét is tovább adják. Akkoriban, a leggyakoribb köszönetajándék öt darab cukrozott mandulát tartalmazott.

Ezek a mandulák elméletileg szerencsét jelentettek, amit a vagyonhoz, a boldogsághoz, a termékenységhez, az egészséghez és a hosszú élethez kötöttek. Nyugat-Európában számos esküvőn még mindig ezt használják hagyományosan esküvői köszönetajándékként. Ma már cukorral bevont mandula csomagok is kaphatók. Többféle színben is megtalálhatók, amelyeket néha menyasszonyköszöntőkön is használnak. 

Esküvői köszönetajándék

Az esküvői köszönőajándékot akár háromféleképpen teheted személyessé:

  • ti magatok készítitek el
  • egyértelműen rólatok szól, hozzátok köthető, rátok emlékeztet
  • minden vendégnek személyre szól (tartalmaz egy személyes üzenetet)

Ha igazán személyes az ajándékod, akkor szinte biztosan haza fogják vinni magukkal vendégeid. Mivel a köszönőajándék legtöbbször a teríték része is (egy ideig), ezért figyelj arra, hogy a csomagolás színe és stílusa harmonizáljon a teríték többi elemével.

Akkor jó egy köszönőajándék, ha legalább egy feltételnek megfelel:

  • vicces (mosolyt csal a vendégek arcára)
  • hasznos (a vendégek hazaviszik, mert értékes számukra)
  • személyes (ebből érzik a vendégek a valódi törődést és hálát)
  • van funkciója (van valamiféle szerepe az esküvői party során)

TIPP: A legtöbb köszönőajándék esetében megoldható, hogy a vendégek nevét valahogyan feltüntesd az ajándékon (pl. egy cédulán), így az ajándékkal kiválthatod az ültető kártyák használatát is.

A Covid-19 enyhült, leáldozóban van kis hazánkban is. Nekünk van ötletünk szuper vegyszermentes de mégis vírus és gombaölő, szóval HASZNOS (2) megoldás esküvői köszönetajándéknak! Vedd fel velünk a kapcsolatot! Írj és megtervezzük 50/100/200…. fős esküvőre is köszönetajándékodat. Natúr kecsketejes szappanok, fürdőbombák dekorációs elemként emelik az est fényét! Írj, kérj ajánlatot az alábbi email címen: info@dorkaszappan.hu

Natúr kecsketejes szappanok, fürdőbombák dekorációs elemként emelik az est fényét!
Írj, kérj ajánlatot:
info@dorkaszappan.hu

Nézd meg rövid videónkat: videó bemutató

Szólj hozzá!