Barion Pixel

A felnőttkori pattanások kezelése kecsketejes szappanokkal

Felnőttkori pattanásos bőr kezelése számodra is egy megoldatlan feladat?

Amikor kamaszok vagyunk, azt reméljük, hogy idővel örökre elbúcsúzhatunk az aknéktól, hegektől, gyulladt és fájdalmas pattanásoktól. Aztán amikor egyre idősebbek leszünk, és a bőrhibák mégsem tágítanak, a felnőttkori pattanások kezelése a bőrápolás központi témájává válik.

A felnőttkori pattanások kialakulásának okai és a felnőttkori pattanásos bőr kezelése

A zavaró pattanások és aknék kialakulásának a gyulladt bőr fellángolásának számtalan oka lehet, kezdve a genetikai hajlamtól az egészségtelen életmódon át a hormonális problémákig és a bőratkák jelenlétéig. Utóbbi esetben az egyetlen hatékony megoldás a szakorvosi diagnózis és a célirányos orvosi kezelés. Minden más esetben azonban a szép és egészséges bőr kulcsa az életmódváltás, melyben jelentős szerep jut a rendszeres bőrápolásnak is. Ha a mitesszerek időszakosan, a ciklus egyes szakaszaiban jelennek meg, úgy érkezésük akár természetesnek is tekinthető. Ha az aknék ettől függetlenül, rendszeresen visszatérnek, a pórusok kitágulnak és szennyezetté válnak, érdemes megfigyelnünk, vajon mi váltja ki őket. Fűszeres ételek? Kevés alvás, túl sok alkohol vagy dohányzás? Netán pajzsmirigypanaszok, lelki okok, vagy emésztési gondok állhatnak a háttérben? A válaszok befolyásolják a helyes kezelési mód kiválasztását.

Lehet-e száraz a pattanásos bőr?

Kevesen tudják, de az extrém mértékben zsíros-olajos bőrfelszín és az eltömődött pórusok hátterében nagyon gyakran a bőrszárazság áll.

STOP! Ha a tapadós, fénylő arcot alkoholos törlőkendőkkel, vagy szárító hatású tisztítókkal – micellás vízzel, sminklemosókkal – próbáljuk helyreállítani, a vízhiányos arcbőr gyorsan reagál. A bőr receptorai további faggyútermelésére szólítják fel a mirigyeket, azaz még zsírosabbá válik az arc. Vagyis a felnőttkori pattanások kezelésének titka a gyengéd tisztítás és a faggyúmirigyek termelésének optimalizációja a kecsketejes szappanok, valamint a bennük található illóolajok segítségével.

Titkos összetevők az egészségesen szép bőr szolgálatában

Termékeink a legkiválóbb minőségű hazai kecsketej és 100%-os prémium illóolajok felhasználásával, kiemelkedően gondos kezek által készülnek műhelyünkben. Büszkék vagyunk arra, hogy minden kecsketejes szappanunk bevizsgált és engedélyeztetett, valóban biztonságos és nívós termék.

De hogy mitől olyan hatékonyak a Dorka Szappanok a felnőttkori pattanásokkal szemben?

●       A kecsketejes szappanok használatával mérséklődik az izzadás.*

Egy kedves vásárlónk korábban sokat panaszkodott, hogy a cége által biztosított, erősen műszálas munkaruha viselése sok gonddal és még több izzadással jár. Nemrégiben nagy örömmel újságolta, hogy Harmatos Levendulamező szappanunk segítségével nemcsak a pattanásoktól búcsúzott el örökre, hanem az izzadás mértéke is jelentősen csökkent.

●       A kecsketejes szappanokban található illóolajok táplálják a bőrt és szabályozzák annak működését. A felnőttkori pattanásos bőr kezelésére már 30 felett érdemes figyelmet fordítani.

Termékeinkben jó minőségű, fair trade módon beszerzett shea- és kakaóvajat, illetve a  legtisztább illóolajok legjavát használjuk fel. Levendula-, teafa-, fenyőtű- vagy argánolaj? Tőlünk csak a legjobbat kapod! A felnőttkori pattanásos bőr kezelése kecsketejes szappannal állapota

●       Megoldás a felnőttkori pattanások eltüntetésére: rendszeres használat és hidratálás kívül-belül. felnőttkori pattanásos bőr kezelése kecsketejes szappanokkal tehát egy vegyszermenetes megoldás lehet a gyulladt bőr enyhítésére.

A hatékony arcápoláshoz elengedhetetlen a következetes rendszeresség. A legjobb, ha reggel és este egyaránt megtisztítod arcbőrödet az Aktív szenes szappanunkkal, majd bőrtípusodnak megfelelő arcápolóval zárod a szeánszot. (Én esténként Bence Kencét használok, mely helyettem dolgozik, amíg alszom.) Napközben arcpermettel, és rendszeres, nagy mennyiségű folyadékfogyasztással támogathatod bőrödet. Te is mitesszerekkel, aknékkal és felnőttkori pattanásokkal küzdesz? Ismerd meg és próbáld ki kecsketejes termékeinket, hogy végre pontosan azt lásd a tükörben, amit szeretnél! *Vásárlóink szubjektív beszámolói szerint. Forrás: https://www.healthline.com/nutrition/goat-milk-soap-benefits#what-it-is

Szólj hozzá!