Barion Pixel

Egy anyai történet kecsketejes szappannal és ajándékkal májusra

Hadd osszak meg veled egy történetet, mint anya az anyával…Amikor az ikreim 2-6 évesek voltak, egy lakótelepen laktunk. Abban az időben nagyon sokat dolgoztunk a férjemmel. (Most is:-)Nekünk azonban mindig fontos volt a gyermekeinkkel töltött 𝐦𝐢𝐧ő𝐬é𝐠𝐢 𝐢𝐝ő. Amikor lementünk az udvarra, igyekeztünk mindig velük foglalkozni: fára mászni, tanítani biciklizni, focizni, aktívan részt venni a játékokban.Nem álltunk le beszélgetni a szomszédokkal hosszabb időre, mert inkább a gyerekekkel foglalkoztunk. És persze örömünket leltük a közös programokban, ez egyértelmű.

Gyereknap

Imádtam nézni a növekedésüket, a cseperedésüket. Talán sokan nem értettek velünk egyet, mert mi nem a tipikus, padon ücsörgős szülők voltunk. Ma sem vagyunk azok… Azonban ennek meg is lett az eredménye. Ez pedig a bizalom. Én szívesen mászok ma is fára a gyerekeimmel, néha nem tudják eldönteni ki az igazi gyerek a családban… Vagyis mindenben megtalálom az örömöt.

𝐇𝐚 kecsketejes 𝐬𝐳𝐚𝐩𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐤é𝐬𝐳í𝐭𝐞𝐤, 𝐚𝐳𝐭 𝐢𝐬 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐢 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐬𝐞𝐝é𝐬𝐬𝐞𝐥 𝐭𝐞𝐬𝐳𝐞𝐦. 𝐁í𝐳𝐨𝐦 𝐛𝐞𝐧𝐧𝐞, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐞𝐳 𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐭𝐞𝐭, 𝐞𝐳 𝐚 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐢 ö𝐫ö𝐦, 𝐚𝐦𝐢𝐭 𝐛𝐞𝐥𝐞𝐚𝐝𝐨𝐤 𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦é𝐤𝐞𝐢𝐦𝐛𝐞, 𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳á𝐯𝐚𝐥ó, é𝐫𝐞𝐳𝐡𝐞𝐭ő.

Ahogy abban is, hogy egyre több emberhez eljuthat a Dorka Szappan kecsketejes szappan híre. Ezért döntöttem úgy, hogy a 𝐤ö𝐳𝐞𝐥𝐞𝐝ő 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐧𝐚𝐩 𝐚𝐥𝐤𝐚𝐥𝐦á𝐛ó𝐥 ú𝐣𝐚𝐛𝐛 𝐦𝐞𝐠𝐥𝐞𝐩𝐞𝐭é𝐬𝐭 𝐚𝐝𝐨𝐤 𝐧𝐞𝐤𝐞𝐝! Mindezt azért, hogy megadhasd gyermekeid bőrének a legnagyobb gondoskodást.

kecsketejes szappan gyereknapra

MOST FIGYELJ ITT A HÓNAP KECSKETEJES SZAPPAN AJÁNDÉKA

7000 forint vásárlás esetén 𝐚𝐣á𝐧𝐝é𝐤𝐛𝐚 𝐤𝐚𝐩𝐬𝐳 𝐞𝐠𝐲 É𝐝𝐞𝐬 𝐌é𝐳𝐞𝐬 𝐤𝐞𝐜𝐬𝐤𝐞𝐭𝐞𝐣𝐞𝐬 𝐬𝐳𝐚𝐩𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐞𝐠𝐲 𝐀𝐥𝐠á𝐬 𝐫𝐚𝐠𝐲𝐨𝐠á𝐬 𝐬𝐳𝐚𝐩𝐩𝐚𝐧𝐭! Te választod ki, melyiket. Mindezt pusztán szeretetből! És mert fontos vagy nekem!

Ui.: Az AJÁNDÉK szappan május 31-ig jár a 7000 forint értékű megrendelések mellé! Mert nálunk a május a CSALÁD és a GONDOSKODÁS hónapja. Kattints a linkre, és töltsd meg a virtuális kosarad: 𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐨𝐫𝐤𝐚𝐬𝐳𝐚𝐩𝐩𝐚𝐧.𝐡𝐮

Vásárlási feltételek: vásárolj 7000 ft értékben. Válaszd ki az ajándék szappant és tedd a kosárba. Használd a következő kódot a kosár oldalon:

Ajándék Édes Mézes szappan KÓD: 𝐌É𝐙𝐄𝐒

Ajándék Algás Ragyogás szappan KÓD: 𝐀𝐋𝐆𝐀

Egy vásárlásnál csak egy kupont tudsz felhasználni és egy termékre vonatkozik. Ingyenes szállításra nem jogosít fel

Na melyiket választod?

𝐊𝐚𝐭𝐭 𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐫𝐞: 𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐨𝐫𝐤𝐚𝐬𝐳𝐚𝐩𝐩𝐚𝐧.𝐡𝐮

Nézd meg a Spektrum Home Magazin velünk készült interjúját: 100% kecsketejes szappan gyereknapra

661 megosztásTetszikHozzászólásMegosztás

Szólj hozzá!