Barion Pixel

Pattanás ellen: kémiai hámlasztás kecsketejes szappanokkal

A pattanások az arc, a hát, a láb vagy akár a mellkas bőrén is megkeseríthetik a mindennapokat. A fájdalmasan húzódó, gyulladt bőr, valamint az aknék nyomában kialakuló sebek és hegek hosszú távon is hátrányosan befolyásolják a bőr állapotát, valamint az érintettek önbizalmát. pattanásos bőr kezelése 30 felett egy kihívást jelent sokak számára.

Hatékony megoldás a pattanások ellen?

AHA! A faggyúmirigy-gyulladások hátterében gyakran a bőrtörmelék által elzárt kivezető nyílásokban felszaporodó baktériumok állnak. A tünetek megszüntetése és újabb fájdalmas pattanások kialakulásának elkerülése érdekében a legtöbb, amit tehetünk, a rendszeres és hatékony bőrtisztítás.

A kecsketejben található természetes tejsav – azaz az alpha hydroxy acid, vagy más néven AHA-sav – a bőr legjobb barátja, hiszen természetes módon járul hozzá az elhalt hámsejtek gyengéd eltávolításához. Pattanásos bőr kezelése így természetes módon a tejsav erejével történik. Nem szükséges drága kezelés egyszerű eljárással megszabadulhatsz az elhalt hámsejtektől.

Anti-aging természetesen: kémiai hámlasztás tejsavval

A kecsketej tejsavtartalma a natúrkozmetikumok aduásza! Ennek oka, hogy az AHA-savak megbontják a bőr szarurétegében található kötéseket, ezzel pedig nemcsak kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, hanem finoman el is vékonyítják a bőrfelületet. A folyamatnak számos előnye tapasztalható: a bőr pihe-puha tapintású és fiatalosan üde lesz, emellett javul a Dorka Szappanokban található hasznos tápanyagok felszívódásának mértéke is.

További előny, hogy a tejsavas kémiai hámlasztás hatására helyreáll a bőr ceramid-, valamint kollagénszintézise, vagyis növekszik annak vízmegkötő és -megtartó képessége is. Az eredmény nem más, mint telt, feszes és sugárzóan szép, egészséges arcbőr!

Nyári szépségápolási rutin a Dorka Szappan termékeivel (pattanásos bőr kezelése kényelmesen otthon)

A pattanás nélküli bőr eléréséhez rendszeres ápolásra és mindennapi figyelemre van szükség. Alakítsunk ki reggeli és esti szépségrutint, emellett pedig támogassuk a bőr megújulását szokásaink megváltoztatásával is!

Kerüljük el a túlzott sófogyasztást és a fűszeres ételeket, figyeljünk fokozottan a folyadékbevitelre, és szánjunk napi kétszer 10 percet arcbőrünk szépségének elérésére!

Hogyan csináljuk? (pattanásos bőr kezelése metódus)

Reggelente langyos vízzel nedvesítsük meg arcbőrünket, majd használjuk az Aktív Szenes, Édesmézes, Algás Ragyogás, Harmatos Levendulamező, Sóbarlang vagy Kávémámor szappanok valamelyikét! Ügyeljünk rá, hogy az orrnyereg, az állcsúcs és a homlok egésze alaposan szappanozásra kerüljön! Ezt követően bő, langyos vízzel távolítsuk el a szappanmaradékokat! Ismételjük meg a folyamatot az esti tisztálkodás alatt!

Szappan, ami NEM szárít

A közhiedelemmel ellentétben nem minden szappan szárít. Sőt! A Dorka Szappanok készítésekor kiváló minőségű alapanyagokat, olajokat és vajakat használunk fel annak érdekében, hogy a tejsavas előkészítés következtében megnövekedett hatóanyag-felszívódás során maximalizáljuk a tápláló anyagok bevitelét.

Ez az oka annak, hogy a Dorka Szappanok használatával valóban elérhető a ragyogóan üde, bársonyosan puha és pattanásmentes bőr. Próbáld ki most, és élvezd a kecsketejes kényeztetést otthonodban egy teljes életen át! Ismerd meg kínálatunkat itt!

Szólj hozzá!